Încă trei cazuri de coronavirus sperie România! Un copil de 10 ani, un bărbat de 33 de ani şi o fată de 19 ani, internaţi de urgenţă

Încă două cazuri de coronavirus sperie România! Un copil de 10 ani şi un bărbat de 33 de ani, internaţi de urgenţă © Pixabay

Este de necrezut ceea ce se întâmplă în momentul de faţă în România. Coronavirus a pus stăpânire pe toată lumea, iar oamenii sunt din ce în ce mai panicaţi. Acum, noi veşti dau ţara peste cap. Un copil de 10 ani, un bărbat de 33 de ani şi o fată de 19 ani au fost internaţi de urgenţă, fiind suspecţi de virusul mortal din China! 

Coronavirus a reuşit să panicheze toată România. După ce a fost confirmat în mod oficial primul caz, oamenii caută cu disperare măsuri pentru a reuşi să se ferească de virusul ucigaş, care continuă să ia tot mai multe vieţi de la o zi la alta.

Acum, noi veşti dau ţara peste cap. Un copil de 10 ani, un bărbat de 33 de ani şi o fată de 19 ani au fost internaţi de urgenţă, fiind suspecţi de virusul mortal din China.

Micuţul s-a simţit rău în ultima vreme şi a făcut febră 39, aşa că familia a decis să-l ducă la spital, după ce au stat mai multe zile la domiciliu din cauza tatălui copilului, care s-a întors de curând dintr-o regiune din Italia.

Fata de 19 ani şi bărbatul de 33 de ani s-au întors de curând din Italia 

Potrivit reprezentanților DSP Prahova, o fată de 19 ani din Câmpina a ajuns astăzi de urgenţă la Secția de Boli Infecţioase a Spitalului Județean Ploiesti. Tânăra s-a întors în ţară luni, după ce a fost plecată mai multe zile în Italia.

La fel s-a întâmplat şi în cazul bărbatului de 33 de ani din Bărcăneşti, care s-a întors de curând din Lombardia, Italia, acolo unde sunt înregistrate cele mai multe cazuri cu virusul ucigaş. A fost luat de acasă şi internat de urgenţă la un spital din Movila.

În momentul de faţă nu se cunosc mai multe detalii despre starea celor trei, medicii neconfirmând încă infectarea cu coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro