Încă un caz de coronavirus confirmat în București. Numărul pacienților infectați a ajuns la 14

Încă un caz de coronavirus confirmat în București. Numărul pacienților infectați a ajuns la 14 © arhiva

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în urmă cu puțin timp în București. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, contact direct cu bărbatul de 49 de ani depistat ieri cu COVID-19. 

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în această după-amiază pentru țara noastră. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, contact direct cu bărbatul din București depistat ieri cu virusul din China. 

Este al doilea caz din Capitală și al 14-lea caz pentru România. În aceste momente femeia se află într-unul dintre centrele de carantină din București, iar în curând urmează să fie transportă la Institutul Național ”Matei Balș” pentru mai multe teste.

Bărbatul de 49 de ani cu care femeia a intrat în contat s-a întors din Roma, pe 27 februarie, iar de atunci mărturisește că nu a părăsit domiciliu. 

Tot ieri, alte trei cazuri de persoane infectate de COVID-19 au fost depistate în România. Un bărbat din Galați a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar și alte două fete de 16, respectiv 15 ani. 

"Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11. Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă", anunța ieri Grupul de Comunicare Strategică. Acum, numărul a crescut la 14. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro