Încă un medic fals. O femeie din Baia Mare s-a dat drept doctor stomatolog. Le lipea dinţii pacienţilor cu super glue

Încă un medic fals. O femeie din Baia Mare s-a dat drept doctor stomatolog. Le lipea dinţii pacienţilor cu super glue © Pixabay

După medicul cu opt clase şi alţi zeci de medici falşi, şirul înşelătoriilor continuă, iar cea care este protagonistă de această dată este o femeie din Baia Mare. Aceasta s-a dat drept medic stomatolog, pentru a scoate bani de la pacienţii săi.

Deşi, de fapt, femeia era doar tehnician dentar şi nu are dreptul să facă intervenţii complicate, aceasta şi-a depăşit nivelul. Pe mâna femeii de 50 de ani a ajuns şi un bărbat de 40 de ani, care s-a ales cu dureri teribile, bani pierduţi şi luni de chin.

Bărbatul a povestit pentru Observator.tv că a decis să se lase pe mâna acesteia la recomandarea unui prieten. Chiar dacă femeia nu avea un cabinet în adevăratul sens al cuvântului, bărbatului de 40 de ani nu i s-a părut nimic ciudat şi s-a lăsat pe mâna ei. Numai că a ajuns să facă cea mai gravă greşeală. Bărbatul spune că a trecut prin dureri teribile, a pierdut şi foarte mulţi bani şi totul pentru ca dinţii săi fie lipiţi cu super glue. Da, da, aţi auzit bine.

"Lucra în spate, într-un atelier, în spate, un fel de garaj sau o bucătărie de vară. Mi-a lipit şi faţetele cu super glue", a spus bărbatul, potrivit sursei citată.

Şi drama nu s-a terminat aici, pentru că autorităţile l-au sfătuit să meargă de urgenţă la medic, pentru a-şi face testele HIV şi de hepatită, ţinând cont de condiţiile în care lucra falsul medic stomatolog. De asemenea, bărbatul spune că a cheltuit, pe lângă cei 3.000 de lei pe care i-a dat falsului medic, alţi 4.000 de lei pentru a-şi reface o parte din dantură, iar stresul i-ar fi provocat apariţia diabetului. Falsul medic a ajuns pe mâinile oamenilor legii, aceasta fiind cercetată sub control judiciar pentru înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro