Incendiu puternic la Năvodari! Două case și un garaj au fost distruse complet din cauza flăcărilor 

Incendiu puternic la Năvodari! Două case și un garaj au fost distruse complet din cauza flăcărilor © ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută la Năvodari, unde două case și un garaj au fost distruse din temelii. Oamenii au încercat să stingă focul singuri, însă nu au reușit!

Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe o stradă din Năvodari. Flăcările au izbucnit în interiorul unui garaj, acolo unde se afla o mașină. Oamenii s-au panicat teribil și au încercat să stingă focul singuri, însă, eforturile lor au fost în zadar. În plus, flăcările s-au extins la una dintre case, dar și la o țeavă de gaz. 

Când au văzut că lucrurile încep să se agraveze, locuitorii s-au panicat și au apelat de urgență 112. Autoritățile au ajuns la fața locului, însă, a fost prea târziu, deoarece locuința și garajul au ars din temelii. Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, incendiul a cuprins încă o casă din apropiere. 

"În jurul orei 03:30 pompierii au fost solicitați să intervină în Năvodari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj. Din cauza poziției caselor dar și pentru ca a fost observat și anunțat târziu incendiul s-a extins și la doua case unde au fost afectate acoperișurile pe suprafețe de 200 mp respectiv 150 mp.

Garajul și autoturismul care se afla în interior au ars în totalitate. A mai fost afectata o conducta de gaz. Au acționat trei autospeciale de stingere cu apa și spuma din cadrul a doua subunități de intervenție și o ambulanta SMURD B. Nu s-au înregistrat victime, ci numai pagube materiale. Cauza probabila este în curs de stabilire", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Incendiu puternic în Suceava! Două locuințe au ars din temelii

Vecinii au apelat de urgență autoritățile, fiind speriați că focul se va extinde și asupra propriilor case. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu patru autospeciale, încercând din răsputeri să stingă flăcările care au distrus din temelii cele două locuințe. Proprietarii, două femei în vârstă de 25 de ani, respectiv de 45 de ani, au suferit atacuri de panică, iar medicii aflați la locul tragediei le-au oferit primul ajutor. Cele două femei au refuzat să meargă la spital. 

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, flăcările au pornit de la un scurtcircuit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro