Institutul Cantacuzino participă la diagnosticarea coronavirusului! Anunțul făcut pe internet de către Minister: ”Au efectuat teste pentru 1.000 de persoane”

Institutul Cantacuzino participă la diagnosticarea coronavirusului! Anunțul făcut pe internet de către Minister: ”Au efectuat teste pentru 1.000 de persoane” © facebook

Specialiștii se luptă neîncetat pentru a salva viața românilor de o posibilă infectare cu coronavirus! În urmă cu puțin timp, Ministerul Apărării Naționale a făcut anunțul conform căruia Institutul Cantacuzino s-a alăturat la diagnosticarea pacienților cu COVID-19!

Noul coronavirus este de neoprit, iar omenirea pare să se prăbușească de la o zi la alta. Numărul persoanelor infectate crește considerabil, iar speranța în ceea ce privește diminuarea acestor cazuri nu pare să existe prea curând. 

Cu toate că veștile proaste apar la ordinea zilei, Ministerul Apărării Naționale aduce speranța în rândul populației noastre. În urmă cu puțin timp, reprezentanții au făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook, conform căruia Institutul Cantacuzino s-a alăturat la diagnosticarea pacienților infectați cu coronavirus. 

De asemenea, specialiștii au făcut deja 1.000 de teste pentru persoanele suspecte și continuă să lupte pentru a reuși să salveze viețile românilor. 

Mesajul postat de către Ministerul Apărării Naționale:

”În perioada 12 - 16 martie a.c., la solicitarea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență adresată Ministerului Apărării Naționale, specialiștii Laboratorului infecții respiratorii virale din Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, au efectuat teste de diagnostic molecular pentru aproximativ 1000 de probe recoltate de la persoane suspecte de infecție cu noul Coronavirus, a transmis MApN.

Laboratorul Infecții Respiratorii Virale este acreditat de către Organizația Mondială a Sănătății încă din anul 1969 și este Centru Național de Referință pentru gripă în România.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” contribuie, alături de celelalte unități sanitare, la creșterea capacității de diagnosticare a COVID-19 pe teritoriul României.”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro