Liberalul Mircea Banias, infectat cu coronavirus! ”Îmi pare rău că i-am pus în situaţia asta”

Liberalul Mircea Banias, infectat cu coronavirus! ”Îmi pare rău că i-am pus în situaţia asta” © Facebook

Noul coronavirus continuă să facă ravagii și în lumea politică. Liberalul Mircea Banias a anunțat că a fost infectat cu COVID-19, deși nu a intrat în contact cu Vergil Chițac! 

Coronavirus a reușit să facă prăpăd în țara noastră. Lista persoanelor infectate continuă să crească de la o oră la alta. Printre cei care au ieșit pozitivi la testarea coronavirusului se află și liberalul Mircea Banias. Potrivit antena3.ro, anunțul a fost făcut chiar de el.

”Este o treabă cu care nu îţi poţi permite să glumeşti”

Liberalul nu realizează cum a reușit să se infecteze, din moment ce nu a intrat deloc în contact cu Vergil Chițac. De asemenea, atunci când a dat vestea colegilor, aceștia i-au spus că poate fi o greșeală, însă lucrurile s-au dovedit a fi invers. 

"Nu am intrat în contact cu domnul amiral Chiţac în ultima lună. Ne cunoaştem, dar nu ne-am văzut în perioada asta! Este straniu, pentru că eu m-am găsit cu un coleg în ultimele zile, am stat de vorbă cu el, şi el a ieşit negativ la test. Mi s-a tot spus de către colegi că poate o fi o greşeală, chiar şi cei de la DSP s-au mirat, mi-au pus întrebări dacă am călătorit, dacă am luat contact cu persoane cum este dl Chiţac, infectate cu coronavirus. Şi eu sunt mirat, pentru că nu ştiu de unde aş fi putut contracta acest virus.”, susține liberalul. 

Totodată, Mircea Banias este îngrijorat pentru tot ceea ce se întâmplă în momentul de față în țara noastră, susținând că nu ar trebui să tratăm noul coronavirus ca pe o glumă. Este ceva serios, iar multe persoane iau totul în derâdere. În plus, liberalul a declarat că nu are stări de rău sau simptomele specifice, ci doar o durere de cap care pare să provină mai degrabă de la stres. 

”Este o treabă cu care nu îţi poţi permite să glumeşti, deşi văd că se fac multe glume pe tema asta. Am anunţat-o şi pe dna Rodica Paraschiv, din comisia de Transporturi, petnru că am stat foarte aproape de ea în comisie, am menţionat-o în ancheta epidemiologică. Lumea e speriată, şi eu aş fi în locul lor. Chiar dacă nu văd vreo vină, îmi pare rău că i-am pus în situaţia asta.

Eu, de principiu, sunt un om sănătos, nu am afecţiuni cronice. Modul în care se manifestă această gripă e atipic, fără febră, fără dureri, fără alte simptome. Nu am niciun simptom, doar o uşoară durere de cap provocată mai degrabă de vâltoarea evenimentelor", a declarat Mircea Banias pentru sursa citată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro