Interlopul care i-a masacrat pe Bebino şi Sandovschi a fost arestat. Unul dintre ei ar putea rămâne mut!

Interlopul care i-a masacrat pe Bebino şi Sandovschi a fost arestat. Unul dintre ei ar putea rămâne mut! © spynews.ro

Scandalul momentului în lumea interlopă pare-se că s-a încheiat cu arestarea lui Cezar Petcu, zis şi Joe, interlopul care s-a predat luni, 13 ianuarie, poliţiştilor. Căutat de câteva zile, bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar marţi, prezentat magistraţilor.

Cezar Petcu, interlopul care i-a atacat cu sabia pe Bebino, şeful Clanului Sportivilor şi pe Sandovschi, un alt rival, s-a predat luni la sediul Poliţiei. După ce şi-a petrecut noaptea în arestul Secţiei 12, Joe a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. Aceştia au decis ca interlopul să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Între timp, cele două victime ale nepotului lui Napoleon Gheorghe, se află în stare gravă la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Sandovschi se pregăteşte de o operaţie complicată, prin care medicii vor încerca să-i refacă anumiţi nervi ai vorbirii şi corzile vocale.

”Lui Bebino i-au fost retezate niște tendoane la o mână fapt care face ca el să nu mai poată folosi toată viața degetele aflate în legătură cu acele tendoane. În plus, a rămas și fără un deget care i-a fost tăiat complet în atac. Sandovschi ar putea rămâne mut din cauză că lama sabiei i-a distrus niște nervi din zona mandibulei care ajută la vorbire. El va fi operat zilele acestea”, au declarat surse ale publicaţiei Libertatea.

În acest caz, anchetatorii mai caută un alt interlop care a fost identificat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro