Bătrân din Bucureşti, dispărut fără urmă! Familia este disperată şi cere ajutorul

Bătrân din Bucureşti, dispărut fără urmă! Familia este disperată şi cere ajutorul © Poliţia Capitalei

Alertă în Bucureşti! Ioan Găburici, un pensionar în vârstă de 77 de ani, a dispărut duminică, 13 octombrie, de la domiciliu. De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de el, iar rudele sunt disperate şi cer ajutorul cetăţenilor.

Ioan Găburici, un bărbat de 77 de ani, este căutat fără încetare de rude şi de poliţişti. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat dispariţia bărbatului, după ce familia a cerut ajutorul în vederea depistării acestuia. 

Duminică, 13 octombrie, bătrânul a plecat de la domiciliul din Sector 3 al Capitalei şi nu s-a mai întors, iar rudele nu mai ştiu nimic de el. 

SEMNALMENTE: Ioan Găburici are o înălţime de 1,67 metri, 70 de kilograme greutate, constituţie slabă, faţă ovală, ochi albaştri, păr alb, tuns scurt şi prezintă calviţie.

La data dispariţiei, duminică, 13 octombrie, Ioan Găburici purta hanorac de culoare gri, pantaloni trening gri, şapcă albastră şi adidaşi negri.

Orice persoană care deţine informaţii ce pot duce la depistarea bătrânului de 77 de ani este rugată să contacteze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

O pensionară din Bucureşti, dispărută de 5 zile

Tot în luna octombrie, Anca Constantinescu a fost dată dispărută. Femeia de 65 de ani a plecat de la domiciliul din Sector 4 pe 9 octombrie şi nu s-a mai întors. Bătrâna are 1,6 metri înălţime, 84 de kilograme, păr grizonat şi era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare verde, jeans de culoare neagră şi pantofi sport.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro