Ioan, românul dispărut de la serviciu, în Italia, a fost găsit mort într-un canal

Ioan, românul dispărut de la serviciu, în Italia, a fost găsit mort într-un canal © captură

Moarte suspectă! Ioan Savu, românul în vârstă de 55 de ani dispărut luni seară de la serviciu, a fost găsit mort într-un canal cu apă. Descoperirea macabră a fost făcută după câteva zile de căutări disperate ale autorităților și ale apropiaților bărbatului, între două localități din Pavia.

Trupul neînsuflețit al lui Ioan Savu, românul de 55 de ani dat dispărut luni seară, a fost găsit într-un canal de scurgere, între localitățile Portalbera și San Cipriano Po, provincia Pavia din Lombardia.

Potrivit primelor informații, autoritățile au ajuns la concluzia că Ioan Savu ar fi căzut accidental în canalaul cu apă, după ce a acuzat stări de rău. Trupul său ar fi fost dus de curent până la locul în care a fost găsit de pompierii și carabinerii care îl căutau neîncetat încă de la semnalarea dispariției. 

Cercetările carabinerilor continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care românul de 55 de ani și-a pierdut viața.

Ioan Savu, dat dispărut de la serviciu

Ioan Savu era rezident de mai bine de 10 ani și lucra ca paznic în Stradella, la o companie de logistică. În seara zilei de luni, 18 noiembrie, românul trebuia să-și termine tura la ora 19:00, dar încă de la ora 18 se făcuse nevăzut. Mașina sa a rămas cu portieră deschisă în parcarea unității, iar autoritățile i-au găsit telefonul în gheretă, pe birou. 

Dispariția a fost semnalată carabinerilor de soția și fiul său. Potrivit Tele Pavia, bărbatul ar fi avut probleme grave de sănătate în ultima perioadă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro