Italianul care a sechestrat-o pe Maricela Condrea timp de 10 ani a fost condamnat! Câţi ani va petrece după gratii

Italianul care a sechestrat-o pe Maricela Condrea timp de 10 ani a fost condamnat! Câţi ani va petrece după gratii © captură video

Instanţa a decis! Rosario Giordano, italianul care a sechestrat-o pe Maricela Condrea timp de 10 ani a fost condamnat. 

Timp de 10 ani, Maricela Condrea a trăit un coşmar. Tânăra a fost violată şi bătută constant de italian. În această perioadă în care i-a fost sclavă lui Rosario Giordano, Maricela Condrea a adus pe lume doi copii.

„El, tot timpul cât am fost însărcinată, nu a făcut altceva decât să îmi repete că dacă voi îndrăzni să spun ceva la spital, nu voi mai ieși vie de acolo. Nu-l interesa nimic de copil, ce s-ar putea întampla cu el, îmi repeta mereu, așa cum a făcut-o de când am intrat în casa lui, că eu de la el plec doar moartă", povestea Maricela Condrea.

Îi era frică să fugă pentru că el spunea că, oriunde s-ar ascunde, o găseşte şi o omoară. Mai mult, italianul îşi învaţa şi fiul să o lovească. Copilul avea cinci ani când a început să-şi urască mama. Dacă nu făcea ce îi spunea tatăl, respectiv să o lovească şi să o umilească pe Maricela Condrea, devenea şi el victima violenţelor. 

„Da, încă de când avea doar 5 anișori îl învăța să mă lovească și să mă umilească, să îmi aducă injurii, să-mi vorbească urât. L-a îndepărtat practic de mine. Ca să mă urască băiatul îi spunea că eu nu-l iubesc și îl învăța, cu vorbe vulgare, să pună mâna pe o bucată de lemn și să mă lovească. Dacă nu făcea ceea ce îi spunea tatăl său lua bătaie și copilul, la fel ca mine”, mai spunea tânăra.

Câţi ani de închisoare va petrece italianul după gratii

Procurorul de caz a cerut 26 de ani de închisoare drept pedeapsă pentru Francesco Rosario Aloisio Giordano. Cu toate acestea, în baza dovezilor prezentate la proces judecătorii au considerat că 20 de ani sunt de ajuns.

Marţi, pe 18 februarie 2020, italianul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, dintre care doi au trecut deja şi, potrivit rotalianul.com, este posibil ca bărbatul să fie liber din nou peste câţiva ani, dacă se va comporta bine după gratii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro