Detalii şocante au ieşit la iveală abia acum. Fostul iubit al Luizei a spus tot. "O suna un număr privat întruna, la 2-3 noaptea"

Detalii şocante au ieşit la iveală abia acum. Fostul iubit al Luizei a spus tot. "O suna un număr privat întruna, la 2-3 noaptea" © Captură

Fostul iubit al Luizei Melencu, Alex, a vorbit despre ultimele momente pe care le-a petrecut în compania fetei şi a oferit detalii incredibile despre ceea ce se întâmpla cu ea, cu puţin timp înainte să dispară.

Luiza Melenu era sunată de un număr necunoscut

Alex a vorbit la "Acces Direct" despre ceea ce s-a întâmplat şi a precizat că, în ultima perioadă, cu puţin timp înainte să dispară, Luiza era sunată în timpul nopţii de o persoană cu număr ascuns. În momentul în care băiatul răspundea, persoana de la celălalt capăt al firului nu spunea nimic. Băiatul spune că nu ştie dacă persoana care o suna ar putea avea o legătură sau dacă totul este doar o coincidenţă stranie.

"Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna. Nu ştiu dacă are legătură cu disparţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13", a spus Alex, fostul iubit al Luizei Melencu la "Acces Direct".

De asemenea, Alex a precizat că între el şi Luiza era o relaţie foarte frumoasă, bazată pe o dragoste copilărească. Alex a precizat că între el şi Luiza nu au existat relaţii intime, tocmai pentru că fata era foarte cuminte. Alex spune că este de acord să ofere declaraţii oamenilor legii, totul pentru ca acest caz să fie desluşit cât mai repede.

"Luiza era cea mai cuminte fată. Nu s-a întâmplat nimic între noi, ea nu a vrut să avem o relaţie intimă, a spus că nu este momentul potrivit. Nu s-a întâmplat nimic între noi. Când am vorbit ultima dată a vorbit să luăm o pauză, amândoi am căzut de comun acord. Eu lucram în Italia. Este exclus să fi plecat de bună voie, eu o cunosc foarte bine. Eu am căutat şi Poliţia, am sunat să aflu ce au mai găsit", a spus Alex.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro