„Klaus Iohannis a încetat activitatea!” Anunțul făcut de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu

„Klaus Iohannis a încetat activitatea!” Anunțul făcut de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu © Hepta / Arhivă

Maria Ghiorghiu, care de-a lungul timpului a făcut tot felul de premoniții, unele despre care se spune că s-au și adeverit, l-a luat acum în vizor chiar pe Klaus Iohannis. Potrivit celebrei clarvăzătoare, președintele României ar urma să își înceteze activitatea, însă nu a precizat când sau de ce.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a scris un mesaj despre Klaus Iohannis. Vocile care îi oferă premonițiile pentru care este faimoasă au anunțat-o că Președintele ar urma să își închieie activitatea, însă, ca în cazul tuturor viziunilor de acest timp, nu știe când sau de ce.

Maria Ghiorghiu, premoniție despre Klaus Iohannis

În mesajul scris de aceasta, clarvăzătoarea spune că a văzut și o imagine cu Klaus Iohannis, care părea „tare supărat”.

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea așa: «Klaus Werner Iohannis a încetat activitatea cu puțin timp în urmă!» Clipă în care îl văd pe domnul Iohannis, tare supărat, apărând ca pe un ecran TV”, scrie Maria Ghiorghiu, în începutul postării.

Prezicătoarea continuă prin a menționa că nu știe exact cum se va sfârși activitatea Președintelui, însă speră că acest lucru nu va duce la un dezechilibru în România.

„Dragii mei, de ce își va înceta domnul Președinte activitatea sa rămâne să vedem în timp. Poate fi o hotărâre a sa, poate și o suspendare sau, de ce nu, terminarea mandatului său. Ceea ce știu cu fermitate este că așa va fi. Doamne ajută ca în România să fie pace și liniște, înțelegere și armonie”, încheie Maria Ghiorghiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro