Maria Ghiorghiu, mesaj pentru români, după confirmarea primului caz de coronavirus în ţara noastră. ''În 3 luni se va descoperi tratamentul''

Maria Ghiorghiu, mesaj pentru români, după confirmarea primului caz de coronavirus în ţara noastră. ''În 3 luni se va descoperi tratamentul'' © Captură

Maria Ghiorghiu a avut o primă reacţie, la doar câteva minute după ce autorităţile au confirmat primul caz de coronavirus în ţara noastră.

După ce s-a aflat că un bărbat din Gorj a fost testat pozitiv cu coronavirusul, Maria Ghiorghiu a ţinut să liniştească populaţia. Într-un interviu pentru ''Agenţia Vip'' de la Antena Stars, Maria Ghiorghiu a precizat că în cursul următoarelor trei luni, specialiştii vor găsi un tratament împotriva acestui virus, astfel că oamenii nu trebuie să se sperie.

''Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii'', a spus aceasta.

În plus, spune celebra clarvăzătoare, românii nu trebuie să se panicheze, pentru că acest virus seamănă foarte mult cu gripa normală, cu care tot omul este învăţat. În plus, Maria Ghiorghiu a subliniat că se va găsi un tratament împotriva acestui coronavirus, iar lucrurile se vor linişti. Ceea ce le recomandă Maria Ghiorghiu tuturor românilor este să se liniştească, să nu se mai panicheze şi să nu se mai alarmeze.

''Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus. Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune'', a spus aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro