Un alt italian a fost descoperit cu coronavirus, după ce a călătorit în țara noastră

Un alt italian a fost descoperit cu coronavirus, după ce a călătorit în țara noastră © arhiva

Un alt italian a fost depistat cu coronavirus, după ce a călătorit recent prin România în urmă cu doar câteva zile.  Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost plasat în carantină în propria sa locuință, starea lui nefiind gravă. Informația a fost confirmată de Prefectura din Rimini, potrivit Antena 1. 

Se pare că bărbatul este un prieten al primul italian depistat de coronavirus după ce a fost în țara noastră. Bărbatul de 71 de ani s-a aflat în țara noastră în perioada 18-22 februarie, iar în urma testării a fost descoperit cu noul coronavirus. Acesta s-a prezentat la un spital din Italia pe 24 februarie având simptomele virusului care îngrijorează o întreagă planetă. 

Numărul morților din cauza coronavirusului continua să crească, iar bilanțul a ajuns la câteva mii la nivel mondial. În Italia, țara afectată cel mai mult de pe teritoriul european, numărul deceselor a ajuns în doar câteva ore la 12, după ce ieri au fost anunțate 10.

Nici numărul persoanelor infectate de virusul ucigaș nu continua să scadă, drept urmare, peste 370 de persoane au fost infectate cu noul virus. 

La nivel mondial sunt peste 2700 de decese și peste 80.000 de persoane infectate. 

Primul caz de coronavirus şi în Elveţia

Autorităţile au anunţat primul caz de coronavirus şi în Elveţia. Prima persoană diagnosticată cu virusul ucigaş este un bărbat în vârstă de 70 de ani. Bărbatul locuia la graniţia cu Italia, astfel contactarea virusului a fost destul de previzibilă. 

Bărbatul se află în acest moment în spital, însă starea lui de sănătate este una bună, spun autorităţile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro