VIDEO / Copil torturat de mamă? Tatăl face acuzaţii dure: "Ea îl lovea şi când era la mine"

Copil torturat de mamă? Tatăl face acuzaţii dure: "Ea îl lovea şi când era la mine" © Captură video

Ar fi fost ars cu ţigara, lovit, opărit şi lăsat să plângă pe jos! Astfel s-ar comporta o mamă cu propriul copil de doar 4 anişori, susţine tatăl celui mic. Grav e şi că recent, femeia s-ar fi mutat cu tot cu fiul la noul ei iubit şi nu l-ar mai lăsa pe tată să-şi vadă copilul. Iar familia fetei face şi ea acuzaţii grave

Gabriel Ene susţine că fosta lui iubită nu are grijă de copilul lor şi l-ar fi găsit bătut, nespălat şi ars cu ţigara. 

"Aveam băiatul 10 luni când a plecat de la mine. A zis că merge la părinţii ei să îi ajute prin curte. După câteva zile mi-a trimis mesaj că n-o să mai vină la mine. Băiatul are patru ani acum. Eu am 24 de ani, ea are 20. (...) Am început să o sun, să văd de ce nu mai vrea să mai vină. A zis că nu o mai lasă părinţii. Nu ne-am certat. Ea a plecat pur şi simplu. Părinţii ei au fost de acord, apoi au zis că nu mai sunt de acord, că eu sunt puturos, că nu o îngrijesc. Nu lucram. Stăteam cu băiatul. Locuiam la părinţii mei, lucram acasă. Mai mergeam la un vecin la treabă ca să avem cu ce să îi cumpărăm băiatului ce îi trebuia. (...) L-am luat la programul de vizită opărit, nespălat, ars cu ţigara. Ea îl lovea şi când era la mine, fără să o văd eu. Îl lăsa să plângă. Erau şi fraţii mei acolo", a spus Gabriel Ene la "Acces Direct". 

Tânăra mamă se apără! 

"Familia acestuia şi-a bătut joc de mine, fiind un copil minor. Recunosc că am plecat de acasă doar că nu mai suportam anumite ceturi. Am vorbit cu părinţii mei. S-au rezolvat treburile. Am intrat la liceu. Pe navetă l-am cunoscut pe el. Am rămas însărcinată la 15 ani, am preferat să îmi păstrez copilul deoarece am făcut o greşeală. Nu aveam condiţii acasă să pot să îl întreţinut. M-am mutat la ei. Mama lui are o copilă mai mare ca al meu cu şase luni. Dânsa abia născuse. Am născut. Având grijă de doi copii că mi-a spus să mă învăţ şi eu. Dânsa nu era de acord cu relaţia", a declarat mama acuzată. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro