Reacţia sfâşietoare a uneia dintre mamele celor doi tineri morţi în accidentul din Suceava / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Reacţia sfâşietoare a uneia dintre mamele celor doi tineri morţi în accidentul din Suceava / VIDEO © Info Suceava

Un accident devastator a avut loc la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost rănite.

Doi tineri de 18 si 25 de ani au murit pe loc

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva ore în apropiere de Suceava, după ce două maşini au intrat în coliziune. Într-una dintre maşini se aflau trei persoane printre care un copil, iar în cealaltă două persoane. În urma accidentului, şoferul uneia dintre maşini a fugit de la faţa locului tragediei.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre victime a fost proiectată în afara maşinii, iar alta a rămas încarcerată. Medicii au sosit imediat la faţa locului, unde au încercat să resusciteze cele două persoane, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acestea.

Celălalt adult şi minorul au fost transportate la spital, în timp ce al treilea adult a dispărut de la locul tragediei. Tinerii care şi-au pierdut viaţa au 18 şi 25 de ani, potrivit Info Suceava.

Vestea tragediei a ajuns imediat la urechile familiilor, care au intrat în stare de şoc. Mama unuia dintre băieţi este devastată de durere. Vă avertizăm că imaginile care urmează au un puternic impact emoţional.

Accident teribil în Dolj

Un alt accident terifiant a avut loc în Dolj, miercuri. Doi soţi şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un TIR. Accidentul a fost atât de grav încât cei doi soţi nu au mai avut nicio şansă. Accidentul s-a produs după ce maşina condusă de bărbatul care a murit a intrat pe contrasens şi a intrat în TIR-ul care mergea corespunzător. Oamenii legii au deschis o anchetă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro