Marcel Lepa, singur după gratii, în Penitenciarul Timişoara! Decizia judecătorilor

Marcel Lepa, singur după gratii, în Penitenciarul Timişoara! Decizia judecătorilor. VIDEO © opiniatimisoarei.ro

Vineri, Ionel Marcel Lepa a ajuns pentru prima oară în faţa procurorilor şi la scurt timp a fost arestat preventiv. Imediat după pronunţarea deciziei, criminalul poliţistului Cristian Amariei a fost dus în penitenciar!

Ionel Marcel Lepa a fost dus sub escortă în Penitenciarul Timişoara, acolo unde trebuie să îşi ispăşească pedeapsa pentru tentativă de tâlhărie, faptă pentru care era urmărit de oamenii legii atunci când l-a împuşcat pe poliţistul Cristian Amariei. 

Pentru că închisoarea nu este de maximă siguranţă, s-a decis ca Ionel Marcel Lepa să stea singur într-o celulă, sub supraveghere. În continuare, criminalul din Timiş va fi cercetat pentru omor calificat, nerespectarea refimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro