Maria Ghiorghiu, avertisment fără precedent, despre vremea din următoarea perioadă: „Furtunile vor răscoli întreaga Românie”

Maria Ghiorghiu, avertisment fără precedent, despre vremea din următoarea perioadă: „Furtunile vor răscoli întreaga Românie” © arhivă

Maria Ghiorghiu a început să vadă numeroase nenorociri ce se vor abate asupra României. Mai exact, celebra clarvăzătoare a povestit pe blogul său despre cum va fi vremea la noi în țară, în perioada următoare. 

Maria Ghiorghiu a făcut pe blogul său un avertisment fără precedent. Celebra clarvăzătoare susține că după toată această perioadă în care s-au înregistrat temperaturi caniculare, românii se vor confrunta cu furtuni violente, care le vor da mari bătăi de cap.

„În această dimineață,mă trezește un glas care spune ceva tare îngrijorător. 
 Glasul spunea așa: 
"Nori negri de furtună ,se abat asupra României ." 
Clipă în care dragii mei, văd cum dinspre Nord,Nord-Vest vin înspre Sud și centru,Nori negri și groși”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal, despre cum va fi vremea în România, în următoarea perioadă. 

Mai mult, celebra clarvăzătoare a detaliat ce anume se va întâmpla în perioada în care furtunile vor pune stăpânire pe România și susține că singura modalitate de a scăpa de dezastre naturale mai grave este rugăciunea.

„Prieteni dragi, astfel de nori acopereau tot cerul României. 
După atâtea zile fierbinți dragilor, iată că,furtunile vor răscoli întreaga Românie. 
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului,ca să ne apere de tot ce ne aduce lacrimi și suferința și de toate dezastrele de orice natură”
a mai scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro