Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție uluitoare. Se apropie sfârșitul. ''Oamenii vor fi triști și îngrijorați''

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție uluitoare. Se apropie sfârșitul. ''Oamenii vor fi triști și îngrijorați'' © Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut un nou anunț cutremurător. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv, dar și accidentul aviatic din Munții Apuseni a avut o nouă clarviziune.

De această dată, premoniția este legată de viitorul României în context european. Mai exact, Maria Ghiorghiu spune că i-a apărut în clarviziunile pe care le are faptul că țara noastră va ieși din Uniunea Europeană.

Astfel, pe de o parte, clarvăzătoarea spune că acesta este un lucru negativ, care va afecta România, însă, pe de altă parte, scoate în evidență faptul că, odată cu așa zisa ieșire din Uniunea Europeană, românii care lucrează în străinătate vor fi nevoiți să se întoarcă acasă, ceea ce nu înseamnă decât un lucru bun pentru familiile lor.

Maria Ghiorghiu încearcă să tragă un semnal de alarmă și să-i înștiințeze pe românii plecați în străinătate cu privire la eventualele probleme pe care le vor avea, dar și să-i liniștească, încercând să arate că tot răul va fi spre bine.

''Deci, astăzi la prânz în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas bucuros care spune așa: „Bine ai venit!”. Iar un alt glas adaugă imediat: Fosta Uniune Europeană…..(și nu mai continuă ). Și iată, dragii mei, cum o parte din oameni se va bucura că a ajuns acasă, iar o altă parte va fi tristă și îngrijorată pentru familii, pentru grija zilei de mâine. Aceștia din urmă, nu vor ști cum o să-și poată crește copilașii, cum o să poată întreține familia. Dar ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla și să nu uităm, dragilor, faptul că în tot răul există și un bine. Familiile se vor reuni, copiii își vor putea strânge părinții și frații în brațe, mamele și vor putea strânge la pieptul lor pruncii'', a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro