Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare despre vremea în România: „Va distruge tot ce va întâlni în calea sa”

Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare despre vremea în România: „Va distruge tot ce va întâlni în calea sa” © arhivă

Maria Ghiorghiu a făcut pe blogul său o postare care îți dă fiori! Celebra clarvăzătoare susține că în curând se va produce o tornadă de proporții și vremea va fi una extrem de periculoasă, dar și capricioasă. 

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu anunță un nou dezastru al naturii. Ca de fiecare dată, extrem de deschisă cu cititorii săi, celebra clarvăzătoare a anunțat că urmează să se producă o tornadă devastatoare. una extrem de puternică, formată din 2 astfel de tornade care vor fi extrem de greu de perceput și de liniștit. Maria Ghiorghiu anunță că fenomenele naturii vor produce pagube mari și credința este singura care ne poate scăpa de un asemenea dezastru natural care s-ar putea solda și cu victime. 

„Văd cum se formează o tornadă mare, o tornadă devastatoare. Din "piciorul "acelei tornade devastatoare se formează înspre dreapta ei un alt "picior "pentru a doua tornadă. 
Vedeam două tornade într-una singură, legate una de altă prin același "picior". 
Era cumplit ceea ce vedeam dragilor. 
Din păcate, vom auzi de o astfel de tornadă dublă, tornadă ce va distruge tot ce va întâlni în calea să”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

Ce crede Maria Ghiorghiu despre cazul crimelor din Caracal

Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete şi le-a şi indicat oamenilor legii locurile în care, spune el, le-a îngropat rămăşiţele după ce le-a incendiat, acum, Maria Ghiorghiu face o nouă mărturisire uimitoare. Aceasta a scris pe blogul ei că sub casa lui Gheorghe Dincă au fost îngropate două cadavre, astfel că vorbim de două crime. De asemenea, Maria Ghiorghiu este de părere că Alexandra şi Luiza sunt în viaţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro