Maria Ghiorghiu, previziune sumbră! Celebra clarvăzătoare a anunțat o catastrofă uriașă: „Flăcările albe ca de neon”

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră! Celebra clarvăzătoare a anunțat o catastrofă uriașă: „Flăcările albe ca de neon” © arhivă

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a postat un mesaj cutremurător pe blogul său, acolo unde mereu le povestește cititorilor ce i se arată în vis. De această dată, Maria Ghiorghiu anunță o adevărată catastrofă și se teme că ar putea fi vorba și de persoane moarte sau rănite, în urma ei. 

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră, pe blogul ei personal. Celebra clarvăzătoare le-a vorbit cititorilor despre o explozie puternică ce i s-a arătat în vis și care va avea loc într-o clădire de sticlă, extrem de înaltă. 

Maria Ghiorghiu a menționat că nu știe exact unde se va produce această tragedie, însă aceasta va produce și victime umane. 

„Brusc,văd cum în interiorul clădirii cu pereți din sticlă,are loc o explozie uriașă cu flăcări albe ca de neon,sau mai bine spus așa ca la o explozie uriașă de artificii.
Explozia dragilor, avea loc în interiorul clădirii, iar flăcările albe ca de neon se ridicau până sus la ultimul etaj, atât de puternică era explozia interioară.
Din păcate dragii mei, vom auzi de o astfel de explozie uriașă în interiorul unei astfel de clădiri. Acest suflu uriaș al exploziei fraților, cu siguranță va face și victime din nefericire.
Unde anume se va întâmplă această mare tragedie sau când, eu nu știu a vă spune”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 

Maria Ghiorghiu a fost la un pas de moarte

În luna septembrie, Maria Ghiorghiu a trecut printr-o adevărată cumpănă. Clarvăzătoarea a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen și din această cauză, a fost absentă, o perioadă, de pe blogul său. Mai mult, Maria Ghiorghiu a fost chiar la un pas de moarte în urma intervenției, dar acum se află în afara oricărui pericol. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro