Maria Ghiorghiu, prima premoniție după ce a fost supusă unei intrvenții chirurgicale: „Veți crede cu toții când veți vedea ce va urma”

Maria Ghiorghiu, prima premoniție după ce a fost supusă unei intrvenții chirurgicale: „Veți crede cu toții când veți vedea ce va urma” © arhivă

Maria Ghiorghiu a trecut prin momente grele, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Pentru că toate lucruriule s-au îndreptat, iar acum și-a reluat activitatea, celebra clarvăzătoare a postat prima premoniție pe blogul său personal. 

Deși de cele mai multe ori premonițiile sale sunt cutremurătoare, de această dată, Maria Ghiorghiu anunță schimbări mari în țara noastră, toate de natură pozitivă. Celebra prezicătoare este de părere că se vor face numeroase schimbări în România, iar noi vom fi priviți cu alți ochi de către cei din străinătate. De asemenea, Maria Ghiorghiu a mărturisit că românii trebuie să se pregătească pentru un eveniment extrem de important: venirea lui Dumnezeu, pe pământ. 

„Clopotul României va bate și în Cer si pe Pământ şi va anunţa venirea lui Iisus Hristos!
Clopotul României va bate și-l va auzi fiecare suflare de pe pământ! 
Venirea Lui Dumnezeu, a Domnului SAVAOT este foarte aproape!
Mai aproape decât am putea crede!”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

Mai mult, Maria Ghiorghiu anunță că va fi mare bucurie în România, în momentul în care toată lumea va afla ce se va întâmpla.

„Poate nu ați crezut atunci, dar veți crede cu toții când veti vedea ceea ce va urma!
Uimire si bucurie sfântă se vor revărsa peste România și peste întreaga lume”
a mai completat Maria Ghiorghiu. 

Maria Ghiorghiu, grave probleme de sănătate

Maria Ghiorghiu a trecut recent printr-o perioadă extrem de grea din punct de vedere al stării de sănătate. Celebra clarvăzătoare a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar din fericire, totul s-a terminat cu bine și acum se află în afara oricărui pericol. 

Maria Ghiorghiu este cea care a povestit acest lucru pe pagina ei de Facebook, explicându-le cititorilor săi motivul pentru care a lipsit, în ultima perioadă, de pe blog. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro