Medicii care au depus plângere împotriva lui Matteo Politi rup tăcerea! Au fost escrocați de „doctorul cu 8 clase”

+3 click pentru
galerie

Medicii care au depus plângere împotriva lui Matteo Politi rup tăcerea! Au fost escrocați de „doctorul cu 8 clase” © captură video

Cei doi medici care susțin că au fost escrocați de „doctorul cu 8 clase”, italianul Matteo Politi care s-a dat chirurg estetician de lux rup tăcerea! Prezenți în emisiunea „Xtra Night Show”, aceștia au spus totul despre cum au fost trași pe sfoară de medicul impostor care opera la 4 clinici de fițe din Capitală. 

Cei doi medici escrocați de Matteo Politi au spus totul despre modul în care italianul a plănuit să-i „chelească” de bani. Tocmai de aceea, cei doi s-au hotărât, spre finalul anului trecut, să depună plângere penală împotriva medicului impostor. 

„El a închiriat un spațiu la clinică și a declarat că este clinica lui. Adina Alberts era în discuții cu Matthew Mode ca acesta să cumpere clinica, dar după nu aua juns într-un punct, dar mie mi-a luat deja banii. El zicea că este proprietarul clinicii. 
Nu au ajuns discuțiile atât de departe, cu siguranță.

El a spus că ar avea banii să cumpere clinica, noi atât știm. El a amenințat că dacă mergem noi la Adina Alberts să vorbim cu ea, nu ne dă bani înapoi. Ea mi-a zis că l-a dat afară! L-a dat afară pentru că nu era medic, după aceea ne-am horărât să mergem să vorbim și cu poliția.
Noi nu l-am văzut operând!

Eu l-am cunoscut pe Matteo printr-o cunoștință de-ale mele. Am vorbit cu el la telefon și m-a chemat la clinica doctoriței Alberts și mi-a zis că urmează să fie clinica lui în următoarele zile, după care i-am zis doamnei Alberts că închiriem de la el” au declarat, cei doi medici, la „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro