Scene dureroase la căpătâiul unui poliţist din Alba, mort la 44 de ani! Fiicele lui stau lângă sicriu şi privesc îndurerate

Scene dureroase la căpătâiul unui poliţist din Cluj, mort la 44 de ani! Fiicele lui stau lângă sicriu şi privesc îndurerate © Facebook

Scene de-a dreptul dureroase la căpătâiul lui Mihai Ioan Moţica, luptător de la Trupele Speciale Alba. Omul legii a murit la vârsta de 44 de ani, după ce a ajuns de urgenţă la spital. 

Mihai Ioan Moţica a mers singur la spital, cu stări de rău. A fost operat, însă după câteva zile s-a stins din viaţă. Momentan nu a fost făcută publică cauza morţii

Marţi seară, şeful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a mers pentru a-i duce un ultim omagiu poliţistului şi s-a emoţionat teribil atunci când le-a văzut pe fiicele lui Mihai Moţica, cum priveau spre sicriu, îndurerate, neînţelegând ce s-a întâmplat cu tatăl lor. 

"Unul dintre cei mai buni polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, la doar 44 de ani, a plecat într-o lume mai bună! Era în timpul serviciului și simțindu-se rău s-a prezentat singur, pe picioarele sale, la spital. A fost puternic și curajos până în ultima clipă... Și nu s-a mai întors! Aseară, împreună cu foarte mulți colegi polițiști, l-am privegheat pe Mișu vrând, cumva, să-i mai fim alături măcar puțin. 

Camarazii săi, "mascații", bărbați puternici și curajoși, niște duri trecuți prin primejdii pe care puțini și le pot măcar imagina, nu și-au mai putut stăpânii lacrimile când au dat ochii cu fetițele colegului nostru. Micuțele, stăteau lângă sicriu și își priveau tatăl, chipurile fiindu-le încărcate de cea mai curată și mai pură iubire!", a scris şeful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu. 

"Și sunt sigur că vor înțelege că peste mulți ani de zile, atunci când fetițele colegului nostru vor fi mari, este de dorit să își amintească că tăticul lor a fost condus pe ultimul drum de polițiști îmbrăcați așa cum se îmbraca el, cu mașinile de poliție pe care și tati le folosea. Și că mascații le-au dăruit în acele momente triste Drapelul Tricolor pe care tăticul", a încheiat acesta mesajul. 

Imediat după ce Mihai Moţica a ajuns la spital pe reţelele de socializare a apărut un apel. Acesta avea nevoie de sânge. Din păcate, la scurt timp acesta a pierdut lupta şi s-a stins din viaţă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro