Acuzată de tata Marian, Monica a povestit totul, cu lacrimi în ochi: "Câte bătăi am mâncat!" / VIDEO

Acuzată de tata Marian, Monica a povestit totul, cu lacrimi în ochi: "Câte bătăi am mâncat!" / VIDEO © captură video

Monica Buda a fost acuzată de Marian că l-a lăsat fără copii, fără bunurile din casă şi, mai mult, că i-ar fi aplicat o corecţie fizică dură atât lui, cât şi mamei soacre! Femeia şi-a spus povestea pentru "Acces Direct" şi a mărturisit care a fost motivul tuturor problemelor din casă!

10 ani de zile, Monica şi Marian au trăit împreună. Au doi copii, o fetiţă de 9 ani şi un băieţel de 8 ani, pe care femeia i-ar fi luat din locuinţă pentru... siguranţa lor! Monica Buda spune că a fost lovită de nenumărate ori de cel care astăzi i-a adus grave acuzaţii.

"Vreau să vă spun un singur lucru. 10 ani pentru mine au fost un chin. Vă rog să-l întrebaţi de ce mă trezeam noaptea. Pentru că trebuia să-şi facă insulina, pentru că avea probleme cu diabetul şi nu ştia decât să-mi reproşeze că fur din casă, că am prieteni. Când eu, îmi văd de treaba mea. În ceea ce priveşte curăţenia, am fost lovită. Viaţa pentru mine a fost o teroare cu acest individ! De ce minte? Să spune adevărul! Câte bătăi am mâncat eu! A venit Poliţia acum două luni de zile. Am sperat că-şi va reveni acest om, dar nu şi-a revenit. Este foarte foarte violent. Vreau să vă spun ceva. Ce m-a determinat să plec este siguranţa mea şi a copiilor!", a mărturisit Monica Buda, pentru "Acces Direct".

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro