FOTO / Imagini dureroase de la mormântul Anei Maria, tânăra care a murit la o lună după ce a născut: „Măcar în visul meu să-mi răspunzi”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Imagini dureroase de la mormântul Anei Maria, tânăra care a murit la o lună după ce a născut: „Măcar în visul meu să-mi răspunzi” © Facebook.com

Familia Anei Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani, după ce medicii nu i-au înlăturat toată placenta, este distrusă de durere. La mormântul fetei, părinții acesteia au adus numeroase buchete de flori, coroane, dar și poze cu Ana Maria.

A trecut o săptămână de la înmormântarea Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila care a murit la o lună de la naștere. La mormântul fetei, părinții au adus numeroase coroane de flori, buchete, dar și poze cu scumpa lor fată, care nu a apucat să-și țină copilul în brațe decât o lună și s-a stins din viață. 

Pe contul lui de Facebook, tatăl Anei Maria a postat mai multe fotografii de la mormântul fiicei sale, dar și un mesaj de-a dreptul sfâșietor, care îți face pielea de găină. 

„Azi la 12 zi am scăpat de la muncă... iar am venit prințesa mea la tine acasă, să-ți zic bună seara și să vorbim, dar știu că nu poți să-mi raspunzi... Măcar în visul meu să-mi răspunzi 🙏💔😭😭😭😭😭😭” a scris tatăl Anei Maria, pe Facebook. 

Ana Maria a murit la o lună după ce a născut

Ana Maria a născut în urmă cu o lună și jumătate, dar a apucat să-și țină fetița în brațe numai o lună, căci fata a ajuns în stare gravă la spital. Medicii i-au pus diagnostic greșit de 2x și a fost trimisă acasă și acuzată că exagerează și se alintă. Cu toate acestea, Ana Maria a ajuns la spital din nou după numai câteva zile de la primirea tratamentului din partea medicilor, dar din păcate s-a stins din viață. Părinții fetei nu s-au lăsat cu una, cu două și au cerut autopsia acesteia. Șocant este faptul că în urma efectuării autopsiei s-a descoperit faptul că Ana Maria a murit din cauza septicemiei provocate de faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta, după ce a născut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro