Motivul pentru care Mioara şi-a înjunghiat fostul soţ, un avocat italian. Abia s-a aflat!

Motivul pentru care Mioara şi-a înjunghiat fostul soţ, un avocat italian. Abia s-a aflat! © Facebook

Crima comisă de Mioara, o româncă de 39 de ani stabilită în Lazio, Italia, a şocat întrega lumea! Femeia şi-a înjunghiat fără milă fostul soţ, avocatul Giuseppe Cardoselii. Au ieşit la iveală detalii cutremurătoare în acest caz, printre care şi motivul atacului mortal. 

Marţi seara, Mioara Bascoveanu a luat un cuţit de 20 de centimetri şi a dat buzna în biroul fostului soţ Giuseppe Cardoselli. În vârstă de 57 de ani şi de profesie avocat, Giuseppe Cardoselli a fost înjunghiat în repetate rânduri în zona gâtului. Forţa şi furia femeii au fost de neconceput! 

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 57 de ani a fost găsit de carabineri. Mioara Bascoveanu, românca de 39 de ani, l-a lăsat pe fostul soţ într-o baltă de sânge şi a fugit de oamenii legii cu cuţitul de 20 de centimetri în mână.

Motivul pentru care Mioara şi-a ucis soţul

Potrivit ilprimatonazionale.it, Mioara Bascoveanu şi-a ucisă fără milă fostul soţ cu mai multe lovituri de cuţit de teamă că acesta va obţine custodia celor două fiice. Comunitatea este şocată! În ultima vreme, Mioara Bascoveanu s-ar fi confruntat cu mai multe probleme la locul de muncă şi în viaţa personală. Cu toate acestea, nimeni nu se aştepta la o crimă! Oamenii din comunitate au descris-o ca pe o femeie liniştită şi blândă.

În cazul crimei comise de Mioara Bascoveanu autorităţile italiene au deschis o anchetă.


facebook whatsapp twitter pinterest