Noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă

Noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă © arhiva

Anchetatorii au descoperit noi fragmente osoase în curtea criminalului de la Carcal, Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost descoperite într-o groapă.

Anchetatorii au făcut o nouă descoperire în curtea criminalul care a îngrozit România. Noi fragmente osoase au fost găsite, dar momentan nu se ştie ale cui sunt. Fragmentele osoase au fost găsite într-o groapă, dar momentan nu au fost identificate antropologic sau genetic. Cert este faptul ca oasele sunt de natură umană. Se va stabili dacă aceastea aparţin Luizei Melencu sau Alexandrei Măceşanu. În cazul în care aceasta nu aparţin celor două fete, o sa fie nevoie ca părinţii tuturor fetelor dispărute din zonă să fie supuşi la recoltatarea de probe biologice. Sunt zeci de părinţi cărora le-a disărut fetele. Toate aceste informaţii au fost prezentate miercuri, la Ediție Specială de Răzvan Dumitrescu și reporterul Antena 3,Georgiana Murgilă

Iubitul Luizei Melencu a fost audiat, la cinci luni de la dispariţia fetei

Luiza Melencu şi Alex Duţu au fost împreună câteva luni, începând din perioada sărbătorilor de iarnă până în luna aprilie, chiar cu o zi înainte ca fata să fie răpită de Gheorghe Dincă. Deşi Alex Duţu ar fi putut fi considerat suspect, procurorii l-au audiat pentru prima dată miercuri, 11 septembrie, după cinci luni. 

Însă, nu este prima dată când Alex Duţu stă faţă-n faţă cu procurorii. Iubitul Luizei Melencu a fost marţi, 10 septembrie, împreună cu mama copilei la sediul DIICOT Bucureşti. 

Până în momentul în care a izbucnit scandalul de la Caracal, nimeni nu l-a întrebat nimic pe Alex Duţu, deşi el şi Luiza Melencu se despărţiseră cu o zi înainte ca aceasta să urce la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro