Nu se întorc bine la serviciu, că urmează o altă minivacanţă în ianuarie. Care sunt zilele libere de care se vor bucura românii în 2020

Nu se întorc bine la serviciu, că urmează o altă minivacanţă în ianuarie. Care sunt zilele libere de care se vor bucura românii în 2020 © Arhivă

Veşti colosale pentru români. Nici nu se întorc bine la serviciu, pentru că vor avea parte, foarte curând, de o nouă minivacanţă, cea cu ocazia Zilei Principatelor Române.

Românii se află încă în minivacanţa de Revelion care ţine de pe 1 ianuarie până pe 5 ianuarie. Chiar dacă revenirea la serviciu nu va fi una extrem de uşoară, ei bine, aceştia nu trebuie să fie îngrijoraţi, asta pentru că Statul le oferă o altă minivacanţă. Pe data de 24 ianuarie, românii sărbătoresc Ziua Principatelor Române şi pentru anul acesta pică vinerea, se formează astfel o altă minivacanţă de trei zile.

Următoarea zi lberă pe care românii o vor avea în 2020 este pe data de 17 aprilie, atunci când pică Vinerea Mare. Aceasta vine la pachet cu alte trei zile libere, Sâmbăta Mare, prima şi a doua zi de Paşte. Astfel, de pe data de 17 aprilie, vineri, românii vor sta acasă până luni, 20 aprilie şi se vor întoarce la muncă abia marţi, pe 21 aprilie.

Dar nici de această dată românii nu au timp să se întristeze că se întorc la serviciu, pentru că la câteva zile distanţă urmează o altă minivacanţă, cea de 1 Mai, care pică tot într-o zi de vineri, ceea ce înseamnă că vor fi din nou trei zile libere la rând, pentru că se vor uni cu weekendul.

Fericirea nu se termină aici, pentru că urmează alte trei zile libere, cu ocazia Zilei Copilului, care pică într-o zi de luni, ce se leagă cu weekendul, iar la o săptămână distanţă vine o altă minivacanţă, cea de Rusalii.

Iată care sunt toate zilele libere de la Stat în anul 2020

24 ianuarie – vineri – Ziua Unirii Principatelor României ( minivacanță de 3 zile)

17 aprilie – vineri – Vinerea Mare ( minivacanță de 4 zile)

19 aprilie – duminică – Paște

20 aprilie – luni – A doua zi de Paște

1 mai – vineri – Ziua Muncii ( minivacanță de 3 zile)

1 iunie – luni – Ziua Copilului ( minivacanță de 3 zile)

7 iunie – duminică – Rusalii ( minivacanță de 3 zile)

8 iunie – luni – A doua zi de Rusalii

15 august – sâmbătă – Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie – luni – Sfântul Andrei ( minivacanță de 4 zile )

1 decembrie – marţi – Ziua Naţională a României

25 şi 26 decembrie – Crăciun ( minivacanță de 3 zile).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro