Numele lui Adrian Streinu Cercel, într-un dosar penal în plină criză a coronavirusului. Medicul a intrat în „silenzio stampa” pentru o lună

Numele lui Adrian Streinu Cercel, într-un dosar penal în plină criză a coronavirusului. Medicul a intrat în „silenzio stampa” pentru o lună © arhivă

COVID-19 a reușit să-și pună amprenta și în societatea din România. Recent, numele lui Adrian Streinu-Cercel a fost implicat într-un dosar penal, în plină epidemie de coronavirus. Ce decizie a luat medicul? 

Coronavirus începe să facă ravagii în societatea noastră. Bilanțul persoanelor infectate crește considerabil de la o zi la alta, iar oamenii sunt din ce în ce mai panicați. Acum, un nou anunț dă România peste cap!

“Nu voi mai vorbi public DELOC”

Numele medicului Adrian Streinu-Cercel a fost implicat într-un dosar penal. În plină epidemie de coronavirus, Parchetul General îl acuză pe directorul Institutului Matei Balş că ar fi spus mai departe informații dintr-o discuţie pe care au avut-o în timp ce se stabilea modul de acţiune în cazul epidemiei de Covid-19.

Profesorul a fost deranjat de acuzațiile aduse la adresa lui, susținând că în următoarea lună va refuza să mai vorbească despre situația țării. Totodată, medicul Adrian Streinu-Cercel este de părere că Parchetul General ar trebui să-și ceară scuze. 

“Nu voi mai vorbi public DELOC în următoarea lună. Parchetul General trebuie să-şi ceară scuze!”, a declarat, pentru Antena 3, directorul Institutului Matei Balş.

Parchetul a luat decizia de a emite dosar penal pe numele medicului, după ce, potrivit secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au fost sesizate mai multe informații secrete în cadrul presei, referitoare la hotărârea luată de MAI cu privire la epidemia de coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro