O adolescentă de 17 ani a născut în şenilată, la Constanţa. Maşina care o transporta la spital a rămas înzăpezită

O adolescentă de 17 ani a născut în şenilată, la Constanţa. Maşina care o transporta la spital a rămas înzăpezită © Ziua Constanţa.ro / ISU

Momente dramatice, joi dimineaţă, pentru o adolescentă de 17 ani, care a născut printre nămeţi. Fata era însăcinată şi se îndrepta cu maşina spre spital, însă din cauza condiţiilor meteorologice, autovehiculul în care se afla a rămas înzăpezit. Totul s-a petrecut, în această dimineaţă, în judeţul Constanţa.

Familia adolescentei a decis să solicite ajutorul pompierilor, care au sosit de urgenţă cu o şenilată, în localitatea Esechioi. Nu este singura femeie gravidă care a avut nevoie de ajutorul medicilor. O altă tânără este pe punctul de a deveni mamă, astfel că o altă şenilată a fost trimisă pentru a-i acorda ajutor.

De asemenea, o a treia gravidă a avut nevoie de intervenţia medicilor, femeia fiind însărcinată în şapte luni. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Peste 100 de maşini au rămas înzăpezite în Constanţa

Viscolul şi ninsorea de noaptea trecută au făcut prăpăd în mai multe localităţi din Constanţa. Nu mai puţin de 100 de maşini au rămas înzăpezite. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Corbu, Mihail Kogălniceanu, Băneasa şi zona Midia sunt localităţile cel mai grav afectate de condiţiile meteorologice. 

Codurile roşii de viscol şi ninsoare au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. Drumurile au fost blocate, au fost copaci rupţi, localităţi fără curent electric, dar şi întârzieri enorm la mijloacele de transport în comun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro