Probleme mari din cauza vremii şi pe Aeroportul Otopeni. Întârzieri de peste 3 ore. Călătorii sunt disperaţi / FOTO

+4 click pentru
galerie

Probleme mari din cauza vremii şi pe Aeroportul Otopeni. Întârzieri de peste 3 ore. Călătorii sunt disperaţi / FOTO © Spynews.ro

Vremea s-a schimbat radical, în ultimele ore, în România, iar viscolul şi ninsoarea care s-au abătut, noaptea trecută, au făcut ravagii. Transportul în comun, dar şi zborul avioanelor au fost date peste cap.

Sunt probleme, la această oră, şi la Aeroportul Otopeni, acolo unde călătorii se plâng că stau de ore bune în aeroport, din cauză că aeronavele nu se ridică de la sol. Situaţia este una dramatică, pentru că zborurile au întârzieri de ore bune, iar oamenii nu ştiu ce să mai facă.

De altfel, un călător a vorbit pentru Spynews, precizând că aşteaptă de nu mai puţin de trei ore să decoleze. De altfel, un avion cu destinaţia Bucureşti-Cluj trebuia să decoleze la ora 06.30, însă condiţiile nu i-au permis. În plus, aşa cum puteţi vedea şi în galeria foto, pistele de pe Aeroportul Otopeni sunt destul de impracticabile. 

Tramvaie blocate şi întârzieri de sute de minute la trenurile de la Gara de Nord

Situaţia este una dramatică în Capitală, pentru că mai multe tramvaie au fost blocate în această dimineaţă. De asemenea, situaţia este una delicată şi la Gara de Nord , acolo unde trenurile au întârzieri de până la 390 de minute.

Călătorii care au aşteptat tramvaiul 41 au stat minute bune în staţii, în timp ce trenurile care vin de la Arad, Vatra Dornei şi Timişoara şi trebuie să ajungă în Gara de Nord au întârzieri de 390 de minute, 260 şi 240 de minute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro