O angajată a unei fime de curierat din Cluj a furat 140 de milioane! Câţi ani de închisoare a primit femeia pentru fapta ei

O angajată a unei fime de curierat din Cluj a furat 140 de milioane! Câţi ani de închisoare a primit femeia pentru fapta ei © arhivă

De nedescris ce întâmplare a avut loc în Cluj, după ce, o angajată a unei firme de curierat a furat 140 de milioane, fără să stea prea mult pe gânduri! 

Întâmplarea a avut loc imediat după ziua de Black Friday, atunci când, angajata firmei de curierat din Turda s-a gândit că nu i-ar strica câţiva bani în plus în cont. Aşa că, s-a axat pe momentul în care coletele au început să fie livrate către clienţi.

Alegea cu grijă pachetele, considerându-le importante doar pe cele care aveau telefoane mobile scumpe. În nici măcar o săptămână, femeia şi-a însuşit nu mai puţin de şapte bucăţi.

Aşa cum era de aşteptat, oamenii au început să se plângă de firma de curierat, care are un nume consacrat în oraşul respectiv, fiind considerată printre cele mai rapide. 

A fost sesizată poliţia, care a realizat imediat că nu este ceva în regulă, demarând procedurile de cercetare. În cele din umră, oamenii legii au mers la locuinţa angajatei, acolo unde au găsit o mare parte din telefoanele furate, toate în valoare de nu mai puţin de 14.000 de lei. Într-un final, au fost returnate adevăraţilor proprietari.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au arestat-o pe loc pe femeie şi au dus-o către secţie, acolo unde i s-a deschis dosar penal. În momentul de faţă, angajata este cercetată pentru delapidare şi furt de bunuri şi riscă până la 7 ani după gratii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro