Tragedie în Oneşti! O femeie şi-a ucis concubinul cu 35 de ani mai mare şi i-a ascuns cadavrul. Unde l-au găsit oamenii legii

Tragedie în Oneşti! O femeie şi-a ucis soţul cu 35 de ani mai mare şi i-a ascuns cadavrul. Unde l-au găsit oamenii legii © arhivă

Crimă de nedescris în Oneşti, după ce o femeie şi-a ucis concubinul, cu 35 de ani mai mare. După gestul necugetat, criminala a ascuns trupul bărbatului! 

Întreaga tragedie a avut loc luni, atunci când, după mai multe injurii şi certuri violente, vecina în vârstă de 49 de ani şi-a omorât fără milă concubinul, cu 35 de ani mare decât ea. Potrivit presei locale, bărbatul era de negăsit de o bună perioadă de timp.

Fosta soţie şi autorităţile s-au alertat şi l-au căutat neîncetat pe bărbat. În cele din urmă, victima a fost găsită în balconul femeii, după ce pompierii au spart uşa locuinţei.

Oamenii legii au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului în stare de descompunere. Cei doi stăteau în acelaşi bloc, ea la etajul 4 şi el la etajul 2, aşa că, criminalei nu i-a fost prea greu să aleagă locul în care şi-a ascuns iubitul.

De asemenea, autorităţile au fost şocate de faptul că femeia stătea în casă cu patru copii minori, care nu şi-au dat seama că în locuinţa lor se află un cadavru, mai ales, în stare de putrefacţie. Oamenii din bloc susţin că micuţii au stat mai multe pe afară, la joacă, în ultimele zile.

În cele din urmă, criminala a recunoscut totul, urmând a fi prezentate istanţei faptele pe care le-a făcut, dar şi o propunere de arestare preventivă din punct de vedere al săvârşirii infracţiunii de omor, potrivit sursei citate. Încă nu se ştie nimic despre starea copiilor şi mai ales, în grija cui vor fi lăsaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro