O femeie îşi caută de 4 ani soţul ca să... divorţeze. Bărbatul, cu 19 ani mai în vârstă decât ea, parcă a intrat în pământ / VIDEO

+2 click pentru
galerie

O femeie îşi caută de 4 ani soţul ca să... divorţeze. Bărbatul, cu 19 ani mai în vârstă decât ea, parcă a intrat în pământ / VIDEO © Captură

O femeie îşi caută soţul de 4 ani, ca să... divorţeze! Asta chiar dacă ea spune că încă îl mai iubeşte! Bărbatul, cu 19 ani mai în vârstă decât ea, parcă a intrat în pământ.

De 4 ani, Elena, soţia disperată, nu mai ştie nimic de el. Tânără de 35 de ani spune că l-a căutat peste tot, chiar şi la rudele lui, care ar evita să-i dea un răspuns clar. Dacă unele i-ar fi zis că omul ar fi... mort, sunt şi prieteni de familie care-i spun că acesta şi-ar fi refăcut viaţa. Dar întreaga poveste a femeii a fost relatată chiar de ea la Acces Direct.

Elena a ajuns la disperare! De 4 ani, soţul ei a dispărut... fără urmă, acuză ea. Elena a fost invitată la Acces Direct, unde a povestit drma prin care trece. Femeia spune că de patru ani nu mai ştie nimic de bărbatul căruia i-a jurat iubire veşnică.

În plus, femeia este disperată pentru că nici măcar nu a aflat dacă acesta mai trăieşte sau nu. Ea nu vrea nimic mai mult decât divorţul, pentru a se bucura în linişte de viaţă.

''Sunt căsătorită de şase ani cu soţul meu care este cetăţean turc. Nu avem copii. O prietenă mi-a făcut cunoştinţă cu soţul meu. Mi-a făcut paşaport şi m-a trimis în Turcia să mă căsătoresc. El avea 48 de ani când l-am cunoscut. M-am gândit că este un om copt la minte şi nu mă părăseşte pentru altă femeie. Eu m-am îndrăgostit de el. După o săptămână ne-am căsătorit. După ce am luat certificatul de căsătorie, eu am venit singură în România, apoi a venit şi el în România, după ce i-a expirat interdicţia, din cauză că a stat în România după ce îi expirase viza'', a spus Elena, soţia disperată, la ''Acces Direct''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro