O minoră de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întros. Părinții sunt disperați

O minoră de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întros. Părinții sunt disperați © observator.ro

Un nou caz de dispariție în România. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți anunță că sunt în căutarea unei minore de 13 ani care a dispărut de la domiciuliu, din Drobeta Turnu Severin. 

Alexandra Lorena Olaru, o minoră de 13 ani a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. Părinții sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că fetița lor nu a apărut la domiciliu nici până la această oră. 

Mama minorei susține că aceasta a plecat de acasă cu un prieten, însă nu s-a mai întors. Imediat a anunțat poliția, care în aceste momente sunt în ample acțiuni de căutare. 

Semnalmente

Alexandra Lorena Olaru are ochi căpui, fața rotundă, par lung și negru, 52 de kilograme, 1,60 înălțime și o construcție atletică. În momentul în care a plecat de acasă, copilul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni albaștri, purta o bluză neagră și pantofi sport albi în picioare. 

Oricine poate să ofere informații legate de minora este rugat să apeleze imediat numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. 

Tânără dispărută în Deva, pe 15 februarie

Mocan Ana-Maria Denisa este numele fetei din Deva care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt îngrijoraţi, deoarece fata nu a lipsit niciodată atât de mult. Are părul blond, ochi albaştri şi faţa ovală.

La momentul la care a dispărut, tânăra purta o pereche de blugi, geacă subțire din material textil neagră şi o pereche de adidaşi albi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro