Tânărul dispărut din Timișoara în urmă cu două zile este jandarm. Băiatul a fost șef de promoție al Școlii Militare din Drăgășani

Tânărul dispărut din Timișoara în urmă cu două zile este jandarm. Băiatul a fost șef de promoție al Școlii Militare din Drăgășani © facebook

Ionut Mădăălin Nisipireanu, tânărul dispărut din Timişoara în urmă cu două zile, este jandarm. Băiatul este în continuare căutat de poliţişti. 

Ionut Mădălin Nisipireanu s-a urcat în urmă cu două zile într-un taxi și de atunci de negăsit. Băiatul în vârstă de 23 de este de profesie jandarm. Acesta a absolvit în 2019 Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani. 

Tânărul este de fel dintr-o comună din Gorj, însă lucrează în Timișoara, locul și  unde a fost văzut ultima oară. 
Pe 16 februarie, în jurul orelor 04:20, băiatul a plecat din zona Complexului Studențesc cu un taxi. 

Ionuţ are 1,65 m înălţime, ochii căprui, părul şaten şi este tuns scurt. De asemenea, la momentul la care a dispărut, băiatul purta o pereche de pantaloni albaştri, tricou negru şi geacă maro. Tânărul poartă şi ochelari.

Persoanele care îl vad sunt rugate să apeleze imediat Serviciul de Urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. 

Tânără dispătură în Deva, pe 15 februarie

Mocan Ana-Maria Denisa este numele fetei din Deva care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt îngrijoraţi, deoarece fata nu a lipsit niciodată atât de mult. Are părul blond, ochi albaştri şi faţa ovală.

La momentul la care a dispărut, tânăra purta o pereche de blugi, geacă subțire din material textil neagră şi o pereche de adidaşi albi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro