O româncă a cerut disperată ajutorul, în Italia: "Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!"

O româncă a cerut disperată ajutorul, în Italia: "Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!" © Foto simbol arhivă

O patrulă de Poliţie din localitatea Aprilia, provincia Latina, a fost oprită de o româncă. Femeia le-a spus carabinierilor, disperată, că cineva i-a tăiat gâtul soţului ei.

Român de 52 de ani, cu gâtul tăiat, dus spre spital de soţie

Joi, 27 februarie, o româncă a oprit pe stradă o patrulă a Poliţiei Rutiere din localitatea italiană Apria, Latina şi le-a spus agenţilor că cineva i-a tăiat gâtului soţului ei, în vârstă de 52 de ani. La acel moment, femeia încerca să-şi ducă partenerul grav rănit cu maşina la spital.

Văzându-i pe poliţişti, românca s-a gândit că aceştia o pot ajuta. Într-adevăr, aşa au şi făcut. Oamenii legii au aplicat tehnicile de prim ajutor în cazul bărbatului, de asemenea de origine română. În acelaşi timp, au solicitat la faţa locului şi o ambulanţă. 

Strada Statală Pontina din Lazio a fost închisă pe ambele sensuri, la solcitarea poliţiştilor. La faţa locului a ajuns şi ambulanţa, dar şi un elicopter medical. 

În ce stare este bărbatul

Românul de 52 de ani a fost dus în stare critică la spitalul San Camillo din Roma, unde se află şi în acest moment. Medicii se luptă pentru a-i salva viaţa, conform Il Messaggero.

Din primele cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul s-a ales cu gâtul tăiat cu puţin timp înainte ca femeia să ceară ajutorul, în Tor San Lorenzo, unde locuiesc cei doi. 

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro