O româncă şi-a bătut crunt soţul italian, după ce a realizat că este sărac

O româncă şi-a bătut crunt soţul italian, după ce a realizat că este sărac © Foto simbol arhivă

Româncele ştiu, cu siguranţă, să se impună. Cu orice cost! Un italian a fost bătut câteva seri la rând, la scurt timp după nuntă, după ce soţia sa de origine română şi-a dat seama cât este de sărac. 

O româncă de 46 de ani, stabilită de mult timp în Italia, s-a căsătorit cu un cetăţean italian mai mare cu un an, în speranţa că va duce o viaţă lipsită de griji în ceea ce priveşte sfera financiară. S-au stabilit în Monte San Giusto şi au crezut că vor îmbătrâni împreună. 

La scurt timp însă, românca şi-a dat seama că soţul ei nu este atât de bogat pe cât credea atunci când i-a spus "Da". Aşa că, furioasă, l-a luat la bătaie. 

Şi asta nu o dată, ci de mai multe ori! Timp de câteva seri, după ce venea de la muncă, bărbatul încasa bătăi crunte de la femeia pe care o iubea. A suferit în linişte până la un moment dat când a hotărât să pună piciorul în prag şi să o denunţe, potrivit Baritalia News.

Potrivit ziarului Corriere Adriatico, carabinierii au descoperit că bărbatul italian era aproape traumatizat de agresiunile primite din partea soției românce.

Italianul a mers la carabinieri şi după ce le-a povestit cele întâmplate, femeia a fost ridicată de la domiciliu. În urma audierilor, magistraţii au luat o decizie provizorie.

Carabinierii au prezentat cazul în fața unui judecător care a decis ca femeia să primească un ordin de restricție. Femeia nu mai are voie să se mai apropie de locuința în care trăia cu italianul, pentru ca agresiunile să înceteze. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro