O treime din populația lumii se află în izolare. Doar astăzi au murit 2000 de persoane

O treime din populația lumii se află în izolare. Doar astăzi au murit 2000 de persoane © arhiva

Coronavirusul este o problemă la nivel global, iar în aceste momente peste o treime din populația lumii se află izoltată, iar recent India a anunțat că toți cetățenii vor intra și ei în carantină. 

Virusul provenit din China face zilnic sute și mii de victime, atât persoane infectate, dar și persoane care își pierd viața. În ultimele 24 de ore, COVID-19 a făcut peste de victime, iar alte 20.000 de persoane au fost infectate.

La nivelul mai multor stare a fost declarată stare de urgență și multe dintre acestea iau măsuri drastice pentru a preveni răspândirea virusului. 

De astăzi, numărul persoanelor care stau izolate la domiciuliu se dublează deoarece India a anunțat că toată populația, de 1,3 miliarde de locuitori, va intra în carantină pentru următoarele 21 de zile.

În Europa situație devine din ce în ce mai critică, iar țările precum Spania și Italia prezintă zilnic sute de victime care își pierd viața, dar și noi infecții. Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus crește exagerat și în Statele Unite, acolo unde focarul de infecție este metropola New York. 

În România bilanțul a ajuns la 14 morți și 906 cazuri de infecție cu COVID-19

Țara noastră de mai bine de o săptămână în stare de urgență, iar numărul cazurilor de coronavirus continua să crească pe zi ce trece. Primele decesele în urma depistării pozitive cu noul coronavirus au început în urmă cu doar câteva zile, iar până astăzi numărul acestora a ajuns la 14. Nici cazurile de infectare nu sunt mai puține,  iar în ultimele zile s-au adăugat mai mult de 100, urmând că astăzi la ora 13:00 bilanțul să fie de 906.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro