O vedetă de la noi şi-a luat adio de la prieteni, după ce Iranul a ameninţat că începe războiul. ''Să aveţi grijă de copiii mei''

+4 click pentru
galerie

O vedetă de la noi şi-a luat adio de la prieteni, după ce Iranul a ameninţat că începe războiul. ''Să aveţi grijă de copiii mei'' © Facebook

Conflictul care are loc în această perioadă între Donald Trump şi Iran se agravează pe zi ce trece, iar ameninţările vin din ambele părţi.

În acest context, Iranul a avertizat că dacă va începe adevăratul război, va ataca mai multe zone, printre care şi Dubai. Ei bine, în Dubai se află în aceste zile şi una dintre cele mai remarcante persoane din România.

Este vorba de celebra scriitoare, Irina Binder, autoarea seriei Fluturi. Aceasta se află în vacanţă, însă a fost avertizată de cei dragi de ameninţările iranienilor, astfel că scriitoarea a precizat că foarte mulţi turişti au ales deja să plece din Dubai, în timp ce alţii şi-au amânat vizitele.

Chiar dacă prietenii au alarmat-o cu aceste informaţii, Irina Binder spune că nu se teme, totuşi, pentru că, spune ea, moartea este la orice pas.

Irina Binder este hotărâtă să se bucure de vacanţă, însă pune şi răul înainate şi astfel a ţinut să transmită un mesaj ceva cam...sensibil pe Facebook. Autoarea spune că este mulţumită cu ceea ce a făcut în viaţa ei până acum şi singura rugăminte pe care o are este ca prietenii să aibă grijă de copiii ei, în cazul în care ameninţările iraniene se dovedesc reale.

''Dacă totuși se va întâmpla ceva să știți că eu nu regret nimic. Am avut o viață plină cu de toate, am "construit" câte ceva, las ceva bun în lumea asta, am fost iubită de oameni minunați cât pentru 10 vieți...😊 Nu aș vrea să plângă nimeni după mine, fiecare are călătoria sa care începe și se termină. Vă îmbrățișez cu drag și dacă pe aici va fi să fie sfârșitul meu 😁 vă rog doar să aveți grijă de copiii mei, să nu lăsați neterminate proiectele mele și să faceți tot posibilul să aveți o viață lungă și frumoasă. Și fiți buni orice ar fi. Cu voi înșivă, cu oricine, cu planeta'', este mesajul postat de Irina Binder pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro