Cine este bărbatul de origine olandeză, suspect în cazul crimei din Dâmboviţa! "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Cine este bărbatul de origine olandeză, suspect în cazul crimei din Dâmboviţa! "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe" © captură video

Detalii cutremurătoare au fost aflate duminică, după ce trupul neînsufleţit al Adrianei Mihaela Feraru a fost găsit. Unul dintre suspecţi este un cetăţean de origine olandeză care a ajuns în zona şcolii micuţei cu un autoturism închiriat din Bucureşti.

Între timp, individul ar fi fugit din România sâmbătă, la o zi de la crimă. Criminalistul Tudorel Butoi susţine că e vorba de un pedofil care va fi prins, dat fiind faptul că există probe.

"Pista asta duce către un psihopat sexual, un pedofil. Plaga asta se extinde, nu numai la noi, ci şi în Europa. FBI a declanşat o adevarată cruciadă împotriva pedofililor, principiul e că oriunde ar săvârşi o astfel de faptă, sunt urmăriţi pe tot pământul. Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul, urmele pe care le-a lăsat, sunt probe. E vorba despre impulsivitatea lor, de incapacitatea frânelor, de terminarea problemelor repede. Probabil că a sugrumat-o pe fetiţă, pentru că nu sunt urme de înjunghiere", a spus Tudorel Butoi.

Anchetatorii au refăcut traseul acestuia cu imaginile din aeroport. Bărbatul s-a îmbarcat primul pentru ruta Bucureşti - Amsterdam. 

Familia Adrianei, distrusă de durere

Tatăl Adrianei susține că polițiștii au căutat mai mult în curtea lui, spunând că acolo se află criminalul. Duminică, atunci când trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit, bărbatul a trăit un șoc puternic.

"Sunt terminat! Îți mai arde de altceva? Nu m-a deranjat nimic, oamenii au fost serioși, au făcut ancheta, tot ce le-a stat în putință. M-au întrebat multe. De trei zile stau numai la mine-n curte. Au venit cu un câine și au zis că la noi în curte e. În loc să caute prin sat, prin casa, pe la toți nenorociții pe aici. Au zis că în curte este criminalul, că eu sunt criminalul. (...) Era să mor! Era să vad jos! Soția a plecat la spital, nici nu știe că este moartă. Vă dați seama că făcea infarct. Nu i-am spus. fiul meu a plecat cu ea la spital", a spus tatăl Adrianei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro