Platforma pentru bucureștenii care vor să-și facă testul pentru coronavirus a fost deschisă! Cine se poate înscrie în acest program

Platforma pentru bucureștenii care vor să-și facă testul pentru coronavirus a fost deschisă! Cine se poate înscrie în acest program © arhiva

Astăzi la ora 13:00 platforma pe care bucureștenii pot intra pentru a se înscrie la testarea gratuită pentru COVID-19 a fost deschisă! Toți locuitorii Capitalei pot depunde primele cereri online. 

În urmă cu doar câteva minute, platforma online prin care locuitorii Bucureștiului se pot însrie pentru testarea gratuită pentru COVID-19 a fost deschisă. Se pare că în prima etapă vor putea fi testați 11.000 de oameni, iar cei care nu vor fi selectați rămân în baza de date pentru etapele următoare.

„Testarea este gratuită și depistează infecția cauzată de noul coronavirus. Aparatele folosite sunt RT-PCR, cele mai performanțe la nivel mondial. După înscriere, persoanele vor fi contactate și programate pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare acreditate, aparținând celor 20 de clinici de stat și private afiliate acestui proiect”, a spus Gabriela Firea, potrivit Digi24.

Cei ce vor să se înscrie o pot face pe site-ul testampentrubucuresteni.assmb.ro, iar în această pot depunde cerere toți cei care sunt asimptomatici.

Aceștia vor trebui să completeze o declarație online ce va cuprinde datele personale. Imediat după această etape, aceștia vor completa cererea de înscriere și vor trebui să aștepte să fie acceptați în program. 

În momentul înscrierii, participanții primesc un număr de înregistrare, dar și un e-mail de confirmare, iar ulterior vor fi sunați pentru testare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro