Polițist din Constanța, erou pentru un tânăr! Cum l-a împiedicat pe un tânăr să își pună capăt zilelor

Polițist din Constanța, erou pentru un tânăr! Cum l-a împiedicat pe un tânăr să își pună capăt zilelor © news.ro

Tiberiu Rizea, un polițist din Constanța, este considerat un adevărat erou. Bărbatul a avut prezență de spirit și a acționat prompt, atunci când a văzut că un adolescent este pe cale să își ia viața.

Polițistul constănțean l-a oprit pe tânărul de 17 ani să se sinucidă, aruncându-se în gol de pe pod, cu un simplu gest. Acesta l-a tras de mână când acesta se desprinsese de balustrada podului, salvându-i astăzi viața, transmite news.ro. Polițiștii au fost sesizați cu privire la intenția tânărului de a face gestul extrem, iar polițistul Tiberriu Rizea a acționat imediat pentru salvarea tânărului.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stat de vorbă cu tânărul în cauză, care se afla de partea cealaltă a balustradei, încercând să îl liniştească. După câteva minute, acesta şi-a deprins mâinile de pe balustrada podului, moment în care colegul nostru, agent de poliţie Buzea Tiberiu l-a prins de mână, ridicându-l înapoi pe pod", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Tânărul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța, pentru mai multe investigații, și pentru moment nu se știe exact de ce a vrut să își pună capăt zilelor. 

O sinucidere șocantă a avut loc în urmă cu câteva zile în Olimp. Ștefania, o copilă în vârstă de de doar 15 ani, și-a pus capăt zilelor din cauza unei note mici pe care a luat-o la școală. Adolescenta a dat și mai multe mesaje cutremurătoare în care spunea că nu mai vrea să trăiască, iar cei dragi să o ierte pentru gestul său necugetat. 


facebook whatsapp twitter pinterest