Președintele Klaus Iohannis, prezent la parada de 1 decembrie. Cum a fost primit Șeful Statului, la Arcul de Triumf

+4 click pentru
galerie

Președintele Klaus Iohannis, prezent la parada de 1 decembrie. Cum a fost primit Șeful Statului, la Arcul de Triumf © captură Video

Astăzi este o zi importantă pentru toți românii! România celebrează 101 ani de la Marea Unire, iar parada spectaculoasă din acest an a fost inaugurată chiar de către președintele Klaus Iohannis. 

În urmă cu doar câteva momente, președintele României, Klaus Iohannis a ajuns la Arcul de Triumf, acolo unde a fost primit așa cum se cuvine, cu onoruri militare. Șeful statului a depus o coroană de trandafiri roșii la Arcul de Triumf, iar primul moment spectaculos al paradei de 1 decembrie din acest an a fost, deisgur imnul României, intonat de fanfara militară. 

Klaus Iohannis a fost vizibil emoționat de organizarea paradei și de miile de români care au fost prezenți la Arcul de Triumf, pentru a vedea parada. Îmbrăcat elegant, cu o broșă cu tricolor în piept, Klaus Iohannis nu și-a dezlipit mâna de pe inimă, în timpul intonării imnului național al României. 

Parada de 1 decembrie, plină de noutăți

În acest an, armata a venit cu numeroase noutăți pentru parada de 1 decembrie. Elicopterele militare au fost modernizate foarte mult în ultimii ani, astfel că sunt compatibile cu toate misiunile. De asemenea, la parada de 1 decembrie au fost prezentate și 6 aeronave Fightinh Falcon, cele mai noi avioane ale armatei. 

Parada de 1 decembrie a fost deschisă cu spectacolul aviatic de elicoptere și avioane, ce s-au deplasat în formație de câte 3. 

Mii de români au filmat și fotografiat momentele emoționante și au privit spectacolul aerian. De asemenea, imediat după ce avioanele și elicopterele au survolat deasupra Arcului de Triumf, peste 4000 de militari s-au pregătit pentru defilare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro