Previziune sumbră pentru anul 2020. Un cutremur mare va lovi România. Când se va întâmpla

Previziune sumbră pentru anul 2020. Un cutremur mare va lovi România. Când se va întâmpla © arhiva

Geologul rus Viktor Bakov a făcut o previziune sumbră referitoare la țara noastră. În anul 2020 sunt șanse de 82 % ca România să fie lovită de un seism puternic.

Viktor Bakov, un geolog rus a făcut o previziune ce cu siguranță va lăsa multe semne de întrebare. Acesta îi avertizează pe români că anul 2020 va fi unul în care țara noastră va fi zguduită puternic de către un cutremur. Seismul se va produce în zona seismică Vrancea pe data de 13 septembrie 2020. 

Tot el a anunțat că alte trei cutremure, dar de intensitate mai mică vor avea loc tot în anul 2020, pe 10 martie, 4 iunie și 26 august, în zona Buzău. 

Cel mai mare cutremur din acest an

Anul acesta, cel mai mare cutremur de la noi din țară a avut loc în Vrancea, având o magnitudine de 4,5 grade. 

În ultimele zile, Albania a fost zguduită de câteva zeci de ori 

Locuitorii Albaniei sunt disperați și nu mai au liniște. De câteva zile, cutremurele din zonă au luat mai multe vieți, dar au produs și numeoroase pagube. Cel mai mare cutremur a avut magnitudinea de 6,4 pe scara Richter

Gheorghe Mărmureanu, despre cutremurele din Albania
Preşedintele onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a precizat că aceste cutremure care au loc în Albania sunt o consecinţă a Africii.

"Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia", a declarat Gheorghe Mărmureanu la RTV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro