Prietenii sunt în stare de şoc, după ce medicul Silviu Cosmin Moldovan s-a sinucis. ''Nimeni nu știe ce este în sufletul omului''

Prietenii sunt în stare de şoc, după ce medicul Silviu Cosmin Moldovan s-a sinucis. ''Nimeni nu știe ce este în sufletul omului'' © Facebook

Tragedie fără margini pentru familia judecătoarei Cristina Moldovan, care şi-a tăiat gâtul, la finalul anului trecut, în Târgu Mureş. Soţul acesteia a fost găsit miercuri mort în casă.

Dr. Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, s-a spânzurat, după ce fiul său a alarmat Poliţia, precizând că tatăl său i-a dat de înţeles că vrea să-şi pună capăt zilelor. Durerea este una fără margini pentru familie, mai ales că în luna noiembrie a anului trecut şi soţia sa, Cristina Moldovan, care era judecătoare, s-a sinucis.

Silviu Cosmin Moldovan era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al UMFST Târgu Mureș, potrivit presei locale.

Vestea că Silviu Cosmin Moldovan şi-a pus capăt zilelor i-a şocat pe cei care l-au cunoscut. O femeie care a auzit de cazul său a transmis un mesaj dureros pe reţelele sociale, încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la problemele pe care oamenii le au însă tind să le ţină ascunse până când este prea târziu, la fel ca în cazul de faţă.

''Nimeni nu știe ce este în sufletul omului. Viața este o comedie pe ecran, între prieteni, familie și cunoscuți, realitatea sufletului este cu totul alta. Păcat că nu avem capacitatea de a citi omul, numai după ce recurge la un gest final, dar atunci este prea târziu, regretele noastre fiind zadarnice. Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă ierte dle conf. univ. dr Cosmin Silviu Moldovan'', este mesajul transmis de Cristina Ion pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro