Prima reacție a lui Dan Barna, în urma exit poll-urilor. ''Rămânem pozitivi și încrezători''

Prima reacție a lui Dan Barna, în urma exit poll-urilor. ''Rămânem pozitivi și încrezători'' © Facebook

Dan Barna se află pe poziția a treia, în urma exit poll-urilor turului 1 al alegerilor prezidențiale de duminică cu un procentaj de 16,40% din voturile românilor.

Dan Barna, prima reacție în urma rezultatelor exit poll-urilor turului 1 al alegerilor prezidențiale 2019

Chiar dacă, momentan, rezultatele din România nu sunt cele dorite de acesta, Dan Barna este optimist și spune că așteaptă să vadă rezultatele finale. În plus, Dan Barna a ținut să mulțumească românilor plecați peste hotare datorită numărului mare de votanți. 

De asemenea, Dan Barna a spus că rezultatele exit poll-urilor sunt încurajatoare pentru el, mai ales că mai sunt multe secții de votare din străinătate care încă nu s-au închis.

„Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne încurajează, rămânem pozitivi şi încrezători. Delegaţii din secţii să fie atenţi la numărătoare. (...) Este important să fie numărat fiecare vot. Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, rezultatul este acela al numărării voturilor", a spus Dan Barna.

Dan Barna, pe locul 1 în preferințele românilor din străinătate

De asemenea, în urma rezultatelor exit poll-urilor din străinătate, Dan Barna se află pe locul 1 în preferințele românilor. În urma voturilor din 30 de secții din 23 de state, rezultatele indică că pe locul 1 se află Dan Barna, cu 42,5%, urmat de Klaus Iohannis cu 36,2% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă este pe locul 4 cu 4,55 din voturi.


facebook whatsapp twitter pinterest