Primele declarații ale singurului roman infectat de coronavirus. Mărturiile de pe patul de spital

Primele declarații ale singurului roman infectat de coronavirus. Mărturiile de pe patul de spital © arhiva

Ieri seară s-a anunțat în mod oficial că există primul român infectat de coronavirus. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Gorj, care în această dimineață a ajuns la spitalul Matei Balș din București. Pacientul a făcut primele declarații de pe patul de spital în exclusivitate pentru Antena 3. 

Primul român infectat de virusul din China a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 și a dat primele declarații direct de pe patul de spital, acolo unde este internat în aceste momente și sub atenta supraveghere a medicilor. 

Tânărul de 25 de ani din Gorj a ajuns în această dimineață în București, iar de atunci se află în camera de spital, izolat de toată lumea, dar sub supravegherea cadrelor medicale care sunt oricând la dispoziția sa. Bărbatul mărturisește că se simte foarte bine, nu are niciun simptom și a decis să lămurească cum au stat, de fapt, lucrurile și cum s-a ajuns la a lua virusul ucigaș.

Deoarece s-a tot vehiculat că ar fi fost în mod direct infectat de către italianul venit în România, tânărul mărturisește că nu a avut nicio legătură cu acest bărbat, mai mult, nici măcar nu au vorbit. ”N-am dat mâna cu el, n-am fost la vânătoare, n-am făcut cu el chef, n-am făcut nimic. L-am văzut 3 secunde. A venit cu patronul era la hala, eu eram în hală si el era prin curte, am scos capul afara, m-am uitat două secunde, apoi am intrat înapoi în hala, el era la o distanța de mine de 20-30 de metri.”

Cel cu care tânărul depistat a fost în contact în mod direct a fost chiar patronul său cu care a petrecut mai mult timp după ce italianul a plecat. 

După ce s-a aflat vestea că italianul era infectat de virusul ucigaș, tânărului i-au fost luate mai multe teste, urmând ca rezultatul să fie pozitiv și să fie contaminat de coronavirus. 

”Prima oară i-au luat pe cei care au intrat în mod direct în contact cu italianul, apoi restul. Ne-au luat teste din nas și din gât, ne-au zis să nu părasim domiciliu.”, a spus tânărul în exclusivitate pentru Antena 3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro