Primele imagini cu atacul sângeros din Tei Toboc,  când interlopul Joe l-a măcelărit cu sabia pe "King Kong" din Berceni. VIDEO

Primele imagini cu atacul sângeros din Tei Toboc, când interlopul Joe l-a măcelărit cu sabia pe "King Kong" din Berceni. VIDEO © captura video

Atacul sângeros petrecut în cartierul Tei Toboc în urmă cu o săptămână a fost surprins pe camerele de luat vederi din zonă. Încăierarea a avut loc între Bebino, șeful Clanului Sportivilor și Cezar Petcu, liderul Clanului Țiganilor.

Între cei doi exista un conflict mai vechi, iar de această dată scandalul a izbucnit din cauza unei taxe de protecție, în valoare de 15.000 de euro. Bătaia de acum o săptămână a fost filmată de camerele din zonă, iar în imagini se vede cu Bebino este fugărit de mai mulți indivizi, între care și Joe. La un moment dat, "King Kong" din Berceni s-a prăbușit la pământ, moment în care interlopul Joe îl taie cu sabia. Într-un final, Bebino se tărâște pe asflat, grav rănit, și încearcă să își bandajeze rana de la picior cu o cămașă.

Cezar Petcu, cunoscut și ca Joe, a fost cel care l-a atacat cu sabia pe Bebino, în plină stradă, în cartierul Tei Toboc din București, iar atacul s-a produs chiar cu două zile înainte ca "King Kong" din Berceni să împlinească vârsta de 27 de ani. Joe s-a predat autorităților, câteva zile mai târziu, iar acum a fost arestat pentru 30 de zile și urmează să fie transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Cât despre Bebino, acesta se află în continuare internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București. Inițial, a fost internat sub pază, de teamă să nu izbucnească altă bătaie, în interiorul unității medicale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro